• 037 443 019

Kursevi

Oxford School organizuje kurseve stranih jezika za decu predškolskog, mlađeg i starijeg školskog uzrasta i omladinu.

Nastava se odvija u malim grupama u izuzetno prijatnom ambijentu škole, uz visoko stručan kadar, korišćenje najsavremenijih metoda rada i značajne tehničke podrške. U nastavi se koriste programi renomiranih svetskih izdavačkih kuća: udžbenik i radna sveska koje polaznici koriste na časovima praćeni su audio i video materijalima, mnoštvom fotokopiranog dodatnog materijala i radnih listova, online vežbanjima, brojnim karticama, slikama i igricama za najmlađe polaznike... Takođe, škola raspolaže i bogatom bibliotekom koja je na raspolaganju svim polaznicima.

Škola organizuje standardne kurseve jezika za decu i omladinu, a kao registrovani pripremni centar Cambridge univerziteta, i pripremne kurseve za polaganje ispita iz engleskog kao stranog jezika za međunarodno priznate Cambridge diplome (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE). Članica je tzv. Addvantage programa Britanskog saveta koji okuplja sve centre stranih jezika koji vrše pripremu kandidata za polaganje Cambridge ispita. Takođe, škola vrši pripremu kandidata i za druge ispite iz engleskog kao stranog jezika (IELTS; TOEFL), kao i pripremu kandidata za polaganje međunarodno priznatih ispita iz nemačkog, francuskog, italijanskog i drugih jezika na svim nivoima, od A1 do C2.

Pored nastave, škola organizuje i brojne vannastavne aktivnosti – jezičko-kreativne radionice, đačko-sportske igre, kvizove, maskenbale, proslave značajnih datuma i jubileja, svečane dodele međunarodno priznatih diploma i tradicionalno, završni javni čas na sceni gradskog pozorišta čime na jedan posebno svečan način završavamo školsku godinu. Ovim aktivnostima oplemenjujemo nastavni proces trudeći se da razvijemo kreativne potencijale polaznika i bolje se upoznamo i stvorimo jače veze.

U našoj školi, naglašena je briga o svakom polazniku ponaosob, odnosno individualno praćenje svih kandidata pri čemu se vodi dokumentacija o redovnim dolascima na nastavu, izradi domaćih zadataka i uspesima na redovnim testiranjima, a u koju roditelji mogu da imaju uvida svakog momenta, kroz direktan razgovor sa nastavnikom i putem elektronskog dnevnika koji je sastavni deo sajta škole. Saradnja sa roditeljima je jedan od prioriteta našeg poslovanja. Takođe, škola svojim polaznicima nudi i pomoć oko školskog gradiva, pismenih vežbi i zadataka u državnim školama, pripreme za takmičenja ili upisa na filološki smer u gimnaziji ili fakultet.

Oxford School je članica YALS-a, Udruženja škola stranih jezika Srbije, i kao takva podleže redovnim inspekcijama nastave, administracije i menadžmenta. YALS je pridruženi član EAQUALS-a (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services), renomirane međunarodne organizacije za evaluaciju i akreditaciju u pružanju jezičkih usluga, koja Udruženju tj. njenim članicama postavlja visoke standarde koje iste moraju da zadovolje kako bi bile akreditovane za rad. Standardi se tiču prostorija i opremljenosti škole, nastavnog kadra, kvaliteta nastave, administracije i menadžmenta škole.

Kontakt & info

OXFORD SCHOOL u Kruševcu

 Adresa 1: Trg Kosturnica 16 A1/5

 Adresa 2: Nesvrstanih zemalja 6
   (preko puta OŠ Nada Popović)

  037 443 019

  064 054 80 80

 

OXFORD SCHOOL u Vrnjačkoj Banji

 Tržni centar "Robna kuća", lokal br.25

  064 054 80 80

 

 

  Oxford School

 

Prijava za Newsletter

Možete se prijaviti za newsletter.
Koliko je pet minus dva (npr: 2)
Ime:
Email: